Αρχική Σελίδα

Guangzhou Brothers Lin Electronics Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Brothers Lin Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Brothers Lin Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Alisa

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Λιονέλ Lobo

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

    Οι όλα γραμμές παραγωγών και τα όργανα δοκιμής, υψηλές - ο ποιοτικός εξοπλισμός και τα ακριβή όργανα δοκιμής θα μπορούσαν να εγγυηθούν ότι τα καλώδια από τους αδελφούς Lin Guangzhou συναντιούνται με το IEC, πρότυπα UL.

  • OEM / ODM

    Η επιχείρηση έχει μια αποδοτική τεχνική ομάδα ανάπτυξης, και έχει συσσωρεύσει και έχει κυριαρχήσει μια μεγάλη έκταση της εμπειρίας στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή δειγμάτων, την παραγωγή γραμμών συνελεύσεων, τη διαχείριση του προγράμματος, και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών με τα άριστα προϊόντα και της άριστης υπηρεσίας.

  • Ε & Α

    Το τεχνικό κέντρο μας αποτελείται από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα Ε&Α, με μια ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών elites και τους επαγγελματικούς μηχανικούς. Όχι μόνο εστιάζουμε στη βασική έρευνα, αλλά και στοχεύουμε στη τοπ προηγμένη τεχνολογία με τη μεγάλη καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Brothers Lin Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. jin

Τηλ.:: 18826464848

Φαξ: 86-188-2646-4848

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)